Tavasszal amint napra megyek tele lesz az arcom szeplővel. Mit tehetek?

Itt a szakértő válaszol az Ön kérdéseireKategória: A bőrproblémákkal kapcsolatban feltett kérdésekTavasszal amint napra megyek tele lesz az arcom szeplővel. Mit tehetek?
Éva kérdezte, mikor: 4 év

Vörös hajú, fehér bőrű 22 éves lány vagyok. Nagyon gyorsan leégek és tavasszal amint napra megyek tele lesz az arcom szeplővel. Mit tehetek, hogy csökkenjenek a szeplőim?

1 Answers
Cremum Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 4 év

Sajnos tökéletes megoldás nem ismert. A legfontosabb, hogy a lehető leggondosabban védje bőrét a direkt sugárzástól. Használjon kalapot, amikor csak lehet és hosszú ujjú felsőruhát. A ruhával nem fedett bőrfelület kezelésére az EPHELIS alpha protect SP50 krém alkalmazását javaslom. Ez a krém tartalmaz bőrfehérítő hatású anyagokat, melyek csökkenteni képes a pigmentek barna színét. Ugyanakkor az 50-es fényvédő hatású anyagok mérséklik az UV sugárzás hatását. Tehát hármas hatás érvényesül:
1. mérsékli a stimuláló UV sugárzást
2. gátolja a pigment képződést
3. szintelen vegyületté redukálja a sejtekben lévő pigmentet Hangsúlyozni kell a védekezés fontosságát, mert az érzékeny bőrű egyének esetében különösen fontos a sugárzás káros hatásának megelőzése. Sajnos csak mérsékelni lehet a sugárzás teljes hatását.


AZ OLDALON MEGJELENŐ TERMÉKEK KAPHATÓK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS GYÓGYNÖVÉNY-SZAKÜZLETEKBEN, VAGY MEGRENDELHETŐK ITT WEBÁRUHÁZUNKBAN!