Ephelis Alpha gél 20g-os

(5 vásárlói értékelés)

Ephelis alpha gél szeplő és májfolt ellen, 20 gr-os kiszerelésben

Megvásárlása a Cremum Webáruházban


A szállítási díj 990,- Ft
A termék ára: ...

Kategória:

Leírás

Tartalmaz:

Aqua, Propylene glycol, Alfa-Arbutin, Glycerin, Carbomer 940, Liquiritia radix extract, Ascorbic acid, Sodium hydroxyd, Sodium sulfit, Methylparaben, Alfa-tocopherol-acetat, 5-Chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one és 2-methyl-4-isothiazolin-3-one. Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét a hámsejtek közötti pigment termelő sejtekben képződő pigment okozza.

Ha a festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplok, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza ezért napozás után a szeplők színe sötétebbé válik.

Alkalmazása:

A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett testfelszínre kenni. A zselé kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a zselé felszívódik és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul. A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltünéséhez általában 4-5 hetes folyamatos alkalmazás szükséges. Az EPHELIS zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik. Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni. A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.

Figyelmeztetés: a készítmény a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet, hajhoz nem érhet, mert kifehéríti. Gyermekeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

Ephelis Alpha gél 20g-os termékről 5 értékelés

 1. Judit

  Sötétebb bőrszínem világosítása miatt próbáltam ki a készítményt. Úgyérzem valóban segít.

 2. Jeszenszki Mónika

  Több krémet is kipróbáltam amik nem használtak viszont az Ephilis Alpha gél nekem bevált! Már alig látszanak a májfoltjaim amiket nyári időszakba az alapozó és púder sem takart el. Egyszerűen szuper termék.

 3. Anna

  Látszata van, de nem olyan színtü mint amilyent szerettem volna. Folytatom

 4. Szilágyiné Csikós Katalin

  Nagyon sokat halvanyitott a pigment foltokon, teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 5. Dóczy Krisztina

  Nekem ez a gél elnyerte a tetszésemet. Állaga kellemes, gyorsan beszívódik. Már az első használat után látványosan halványodtak a foltok az arcomon.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.


AZ OLDALON MEGJELENŐ TERMÉKEK KAPHATÓK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS GYÓGYNÖVÉNY-SZAKÜZLETEKBEN, VAGY MEGRENDELHETŐK ITT WEBÁRUHÁZUNKBAN!